Predallen en welfsels

Prefab beton en woningbouw

Geen uitwerking zonder plan! En net daarom zetten we sterk in op ons eigen studiebureau. Ons studiebureau bestaat uit een sterk team van doorgewinterde ingenieurs, die met hun ruime ervaring dagelijks hun kennis aan de realiteit koppelen. Ieder project wordt grondig geanalyseerd. Nadat we alle relevante factoren hebben verzameld, tekenen we een legplan uit. Hierin zijn alle technische gegevens terug te vinden. Tot slot worden de productfiches voor de verschillende vloerelementen opgemaakt. In deze instructiekaarten is een gedetailleerde beschrijving terug te vinden met alle parameters die te maken hebben met het specifieke product.

Naast het uittekenen van de krijtlijnen van uw project, wordt ons studiebureau nog voor tal van andere diensten ingezet:

  • Stabiliteitsstudies
  • Advies bij nieuwbouw of verbouwingen
  • Uitvoeringstekeningen

Stabiliteitsstudies

De grote kwaliteiten van ons ingenieursbureau:
• doorgedreven service: opvolging en werfbezoeken, intense samenwerking met de architect …
• flexibele aanpak: dienstverlening op maat van de klant
• betrouwbaar team: zeer ervaren ingenieurs, bouwkundige tekenaars en administratieve krachten
• grote projectvariatie: van kantoren en bedrijfsgebouwen over ziekenhuizen tot wooncomplexen

Advies bij nieuwbouw of verbouwingen

De Vlaamse Renovatie Enquête vertelt ons dat de gemiddelde Vlaming eerder opteert om te renoveren in plaats van te bouwen: maar liefst 77% van de ondervraagden gaf de voorkeur aan verbouwen, omdat er dan meer volgens eigen budget en ritme gewerkt kan worden. Bovendien kan de handige Harry onder ons kosten besparen door zelf de handen uit de mouwen te steken. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen van een nieuwbouw- of renovatieproject? Wij geven het je graag mee, zodat jij binnenkort de perfecte keuze voor jouw situatie kan maken.

Uitvoeringstekeningen

Uitvoeringstekeningen zijn tekeningen die op de bouw gebruikt worden waarin de materiaalkeuzes en maatvoering uitgebreid staan omschreven. Aan de hand van deze tekeningen kan er een gedetailleerde begroting worden opgesteld.