Predallen en welfsels

Prefab beton en woningbouw

Prefab L keerwanden met afgestreken rug uit beton CBS Beton.
Prefab beton keerwand enkelkerend. CLFA-type: wand met constante dikte. CLXXA-type: conische wand. L-keerwanden met CONSTANTE DIKTE 10 CM lengte 250, m. Verschillende hoogtes zijn goed combineerbaar door de constante dikte. De voet is smaller dan de wand zelf meer speling voor plaatsing.
 Schelfhout nv, producent van geprefabriceerde wanden.
met een uitgebreide keuze. Schelfhout is al bijna 40 jaar een gekende producent van geprefabriceerde wanden in industrieel beton. Duurzaamheid, onderhoudsgemak, snelle montage en voordelige prijs zijn onze grote troeven op de industriële, commerciële en agrarische markt. Het uitzicht van al onze prefab wanden en plinten kan steeds aangepast worden aan uw wensen door de verschillende afwerkingsmogelijkheden glad, baksteenmotief, baksteenstrip, uitgewassen grind, en kleuren.
 Wanden en daken in prefab beton Detail FEBE.
Wanden en daken in prefab beton. Voor daken bestaan specifieke betonelementen. Natuurlijk kunnen ook de meeste vloerelementen gebruikt worden om een dak op te bouwen. Raadpleeg hier alle fabrikanten van wanden en dakken in prefab beton. Dubbele wanden in prefab beton.
 VB BETON Betonnen keerwanden en prefab-elementen.
VB BETON produceert al jaren stabiele keerwanden uit beton die voldoen aan de strengste eisen. Dankzij de talrijke toepassingsmogelijkheden zie je ze dan ook steeds vaker opduiken in het straatbeeld. Bij VB BETON besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten.
 Preton geprefabriceerde beton wand en structurele elementen.
 Prefab betonelementen, keerwanden, silomuren CBS Beton.
CBS Beton biedt u duurzame prefab oplossingen voor de opslag van uw product en voor het opvangen van niveauverschillen op uw terrein. Ons uitgebreid gamma prefab betonelementen biedt heel wat voordelen en mogelijkheden.: Er is slechts een beperkte voorbereiding nodig. Plaatsing is snel en eenvoudig. De wanden kunnen onmiddellijk in gebruik genomen worden.
 Prefab beton en betonelementen.
Naast hun technische functie in de betonconstructie kunnen prefab-elementen ook een aantrekkelijke architecturale eigenheid creëren dankzij de verschillende kleuren, vormen en uitvoeringen. Onze studiedienst geeft u graag deskundig advies over een juiste keuze van beton en silexpanelen en de bestaande combinatiemogelijkheden voor prefab beton.
 Kerkstoel 2000.
De dubbele wanden van Kerkstoel 2000 bestaan uit twee platen van gewapend beton die door tralieliggers met elkaar verbonden zijn. Op de werf worden de prefab wandelementen gemonteerd en met beton volgestort. Zo creëert u een solide constructie, sterk als een monoliete betonnen wand.
Voorgespannen betonwanden in gladde beton Prefab Systems.
Producten Industriële Wandelementen Prefab betonwanden. Toepassingen van prefab wanden in gladde beton. Prefab betonwanden hebben diverse toepassingen in zowel utiliteitsbouw, betonbouw, staalbouw als woningbouw. Zo kunnen deze prefab wanden gebruikt worden als gevel, maar ook als dragende of niet-dragende betonmuren.