Predallen en welfsels

Prefab beton en woningbouw

Voegsluiter voor prefab gevelelementen PLAKA Belgium.
Prefab geplaatste voegsluiter. Gootprofielen die reeds geplaatst worden tijdens de prefabricage van constructieve bouwdelen. Verzekert de waterdichtheid van verticale en horizontale voegen bij 2 of meer etages, tussen geprefabriceerde voorgevel elementen, ongeacht.: de deskundigheid van de mensen die de prefab elementen plaatsen.

Welfsels

Van Thuyne beschikt over eigen vrachtwagens en trailers, waardoor we u steevast een flexibele levering kunnen garanderen. Daarnaast staan we ook in voor de plaatsing van onze producten op de werf zelf. Dit onder leiding van ons eigen vakspecialisten en met behulp van onze eigen kranen.

Gevelpanelen in prefab beton Product FEBE.
Gevels in prefab beton. Gevelpanelen in prefab beton. Gevelpanelen in prefab beton. Gevelpanelen in beton worden meer en meer toegepast. FEBELARCH, de productvereniging die binnen FEBE de fabrikanten van geprefabriceerde architectonische elementen vertegenwoordigt, pubilceert de brochure” Verankering van gevelpanelen en balkons.”

Snelle gevelbouw met geïsoleerde of volle betonpanelen.
Home Prefab beton Betonpanelen Snelle gevelbouw met geïsoleerde of volle betonpanelen. Geprefabriceerde wanden zijn een efficiënte bouwtechniek voor alle gevels en binnenmuren van uw industriebouw of agroproject. Deze geïsoleerde of volle prefab betonpanelen worden aan de binnenzijde vlak en machinaal afgestreken en behouden hun natuurlijke betonkleur.

Architectonisch sierbeton SVK.
Het zichtvlak krijgt na het storten geen verdere behandeling. De kleur van de cement en zandbestanddelen bepaalt de uiteindelijke kleur van het beton. Beton met gevelsteen. In de bekisting worden vooraf gevelstenen geplaatst die door middel van een speciale kleeflaag aan het gestort beton worden verankerd.

Prefab gevel DuboPlus.
Ons Huis Verdient Het. De DUBOPLUS prefab gevel is een innovatief, duurzaam concept voor gevelisolatie op basis van een integrale benadering van isolatie, wind en luchtdichting en kostenefficiëntie. Geschikt zowel als dragende wand als voorzetwand. Geschikt voor een dampopen en een geventileerde gevelbekleding.

CONDECO Sterk in prefab gevelelementen.:
In tegenstelling tot de standaard prefabbetonproducent wil CONDECO zich vooral richten naar projecten waar gevelelementen op maat een meerwaarde kunnen betekenen. Samen met u denken wij graag mee hoe het project op een kwaliteitsvolle manier en op de meest economische wijze kan worden aangepakt.