Predallen en welfsels

Prefab beton en woningbouw

Welfsels

Naast predallen en voorgespannen welfsels, kunnen we ook nog gewapende welfsels voor de normale overspanningen en draagvermogens aanbieden. Er is keuze uit twee verschillende diktes, 13 en 17 cm, en beide types zijn beschikbaar met gladde of ruwe onderzijde.  De standaard breedte is 60 cm.  Deze welfsels zijn zeer snel leverbaar uit voorraad.

Wenst u nog meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord!

MicrobetonGevelelementen Microbeton.
De geringe dikte maakt ferrocement een ideaal materiaal voor gevelelementen. De voordelen zijn.: Dun, tot 15 mm. Lichtgewicht, tot 33 kg per m2. Eenvoudig te monteren. Divers in kleur en structuur. Projecten gerelateerd aan dit product. VU Medisch Centrum Amsterdam.
 Welkom Cartoon Doetinchem Webshop.
Landelijk wonen
 Bruil Prefab Bruil.
Bruil prefab heeft productielocaties in Weert en Geertruidenberg. Hi-Con Nederland BV is een onafhankelijke onderneming opgericht van Hi-Con A / S Denemarken en Bruil prefab B.V. Hi-Con is een innovatieve marktleider in Ultra High-performance Concrete met als specialisatie strakke balkons, trappen en gevelelementen.
budget bouwen
 Sandwich panelen Olbecon.nl.
Hét assortiment prefab betonnen wandelementen. Tralie niet stapelbaar. Meld je aan voor de nieuwsbrief. OLBECON sandwichpanelen van beton, type Frimeda stapelbaar en Tralie niet stapelbaar, leverbaar in diverse isolatiewaarden en oppervlaktestructuren. Berekend volgens EuroCode en geschikt voor toepassing als gevelpanelen in utiliteitsbouw en industrie.
 prefab Gevelplaatankers producten Hakron Nunspeet B.V.
Materieel, beschermen en veiligheid. prefab beton waterdicht duurzaam epdm anker geluid innofix veilig luchtdicht ufo. producten Technische systemen Technische verankeringen Gevelplaatankers. informatie en/of offerte aanvragen. Voor de ophanging / bevestiging van betonnen prefab gevelelementen aan een ge prefab riceerde of in het werk gestorte dragende constructie.
 Sierbeton / prefab beton van Hering.
Het is namelijk de intentie om vormgegeven gevelelementen te scheppen als verwijzing naar esthetiek, expressieve kracht en uiteenzetting met de omgeving. Door de combinatie van vorm, kleur, korrelgrofte van het gesteente en het soort oppervlakbehandeling biedt Hering Architectural Concrete nagenoeg oneindige variatie van vormgeving, om de visies van de architecten te realiseren. Onze innovatieve geveloplossingen leveren als investering in de levensruimten van de toekomst een bijdrage aan de bouwcultuur. Daarom houden wij ons steeds opnieuw bezig met de vraag van duurzaam bouwen, die wij in nauwe samenwerking met gerenommeerde Duitse universiteiten zoals de RWTH Aken en de TU Dresden omzetten in nieuwe ontwikkelingen. Naast gordijngevels en prefab betononderdelen in de sandwichbouwwijze van klassiek beton met staalwapening bieden wij een zeer efficiënt materiaalconcept van textielbeton aan: betoShell.
 Wilt u bouwen in prefab beton? Ontdek hier de voordelen! Hercuton.
Ontdek hier de voordelen! Wilt u bouwen in prefab beton? Ontdek hier de voordelen! Voordeel 1: Duurzaam. Prefab beton beschikt over eigenschappen waardoor duurzaam bouwen bijna vanzelfsprekend is. Niet voor niets realiseren wij al jaren duurzame bedrijfshuisvesting in prefab beton.
 Architectonische gevelelementen Westo Prefab Beton Systemen.
Modelleur Prefab Beton. Vakantiewerk / bijbaan. Home Gevelelementen Architectonische gevelelementen. Hieronder verstaan we al het beton voor prefab-betonelementen dat duurzaam in het zicht blijft en waarvan door speciale aandacht te schenken aan de samenstelling en het uiterlijk een verfraaiing van het bouwproject zal worden bereikt.
website laten maken
 Architectonisch Beton Westo Prefab Beton Systemen.
Home Prefab Bouwelementen Architectonisch Beton. Prefab beton werd op verschillende manieren toegepast in de gevels: als kleine panelen bevestigd aan de draagstructuur, als grote dragende gevelelementen, als borstweringen voor balkons, als geïsoleerde sandwichpanelen voor buitenwanden, als scheidingswand in decoratieve opengewerkte wanden, enz.
bovenaan in google