Predallen en welfsels

Prefab beton en woningbouw

Betonputten leverbaar in diverse uitvoeringen Fabiton.
De betonputten kunnen eventueel worden voorzien van stekwapening, stortvoegenbang en/of doorvoeren. Fabiton kan u betonputten aanbieden zowel met dek als zonder dek. Indien u een betonput zoekt met een afwijkende maat, kijken wij graag naar de mogelijkheden maatwerk is onze standaard.
 O Beton beste kwaliteit prefab kelders septische put regenwaterput en smeerput.
De geschiedenis herhaalt zich, want zelfs de grootouders van Odiel en Gerdi, de families Olivier en Vandenbulcke, werkten reeds samen als aannemer en betonfabrikant. O Beton spitst zich toe op de productie, levering en plaatsing van prefab kelders, regenwaterputten, septische putten, smeerkelders, waterzuiveringsputten, maatwerkputten, etc.
 Welkom bij Olivier Beton Olivier Beton.
Met meer dan 75 jaar ervaring zijn Remacle Beton, Olivier Beton en Max Pels Beton uitgegroeid tot betrouwbare en professionele partners. Als klant kunt u meer dan ooit rekenen op deze fabrikanten van kant-en-klare prefab betonproducten voor ondergrondse en bovengrondse toepassingen. De 3 ondernemingen maken deel uit van de internationale, beursgenoteerde groep CRH Cement Roadstone Holding met hoofdzetel in Ierland. Actief in 34 landen, met 3.600 fabrieken wereldwijd en een omzet van 18 miljard is CRH uitgegroeid tot marktleider in grondstoffen, bouwmaterialen en producten voor infrastructuur en waterbehandeling. Wereldwijd zetten onze 76.000 gemotiveerde medewerkers elke dag alles op alles om onze reputatie als sterke speler in de sector waar te maken. Kies een productgroep. Kelders en smeerputten. Kies een product. Inritten, parkings en tuinpaden. Lateien, prelateien en betonbalken. Parken en tuinen. Septische putten Saniclair.
 Omnibeton.
STANDAARD VIERKANTE PUTTEN wanddikte 15cm. put 160/160/125 in 130/130/110 gladde beton. opzetstuk 160/160/50 in 130/130/50 gladde beton. put 170/170/125 in 140/140/110 gladde beton. put 180/180/125 in 150/150/110 gladde beton. opzetstuk 180/180/50 in 150/150/50 gladde beton. opzetstuk 180/180/100 in 150/150/100 gladde beton.
 Prefab betonputten Sterk Beton Putten.
Vierkante putten, kant en klaar van prefab beton Indien u een vierkante put nodig heeft dan produceren we deze voor u op maat speciaal voor de door u gewenste toepassing. Er zijn vele toepassingen zoals bijvoorbeeld een opstelplaats voor een warmtepomp.
 Webeco.
Een familiebedrijf met passie voor prefab beton en een sterke drive naar innovatie van producten en productietechnieken. De combinatie van kennis en ervaring, tot uitvoering gebracht door een gedreven team van ervaren medewerkers, heeft maar één doel voor ogen: de beste en meest economische oplossing voor de klant.
 Ebema.
Beton op maat. Ontdek de nieuwe. Voor tuin en terras. Beton op maat Putten. De betonnen prefabputten dragen bij tot een snelle, kwalitatieve en efficiënte uitvoering van de werken. De mogelijkheden zijn legio: gietijzeren deksels, verschillende belastingscategorieën, ingestort in een gewapende dekplaat, enz.
 Betonputten Bouwmaterialen Willaert.
Prefab betonnen putten en kelders. Infiltratie en bezinkputten. Werk en smeerputten. Betonnen putten en prefab kelders van top kwaliteit. Maak een keuze uit het overzicht om meer informatie te verkrijgen over onze betonputten. Infiltratie en bezinkputten. Werk en smeerputten. Op zoek naar liftputten?