Predallen en welfsels

Prefab beton en woningbouw

KAMPA GmbH.
Als gevolg van de voortdurende, intensieve innovatieve ontwikkelingen zijn de KAMPA woningen van vandaag technische hoogstandjes met betrekking tot ontwerp, gebruikte materialen en afwerking. De Energie-Plus-Woningen Effizienzhaus 40 Plus seriematig. Familiewoningen zijn onze passie: woningen met moderne architectuur, in perfecte kwaliteit en met toekomstgerichte energie-efficiëntie.
 Een Duitse bouwer bouwt uw woning goedkoper Houtskeletbouw Energieneutraal bouwen Passiefhuis.
U hoeft niet langer te zoeken naar een aannemer, kies voor een Duitse! Villa Nova is een bouwbemiddelaar uit Rijssen Ov. Wij zijn ervaren bouwers en hebben kennis van Duitse bouwers en hun bouwmethodes. De Duitse taal is voor ons geen probleem.
 archief Ervaring met Duitse aannemers? Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Een duitse aannemer moet enorm goed weten hoe hij in NL moet bouwen en met regels om moet gaan, anders komt er geheid gedonder van. Ik woon overigens al jaren in Duitsland, heb nieuw gebouwd en in bestaande woningen gewoond, dus ken het klappen van de zweep aardig.
 10 fantastische budgethuizen.
Biuro Projektów MTM Styl domywstylu.pl. Dit huis in Duitse stijl heeft een oppervlakte van 148 vierkante meter en beschikt over vier slaapkamers, drie badkamers en heeft daarnaast ook nog een garage voor twee auto’s. Let ook op de mooie details van hout langs het raam en onderaan het dak.
 GUSSEK HAUS Landingpage NL.
Wat fascineert nederlandse opdrachtgevers zozeer aan duitse huizen, dat ze deze uit Nordhorn laten komen? Alle informatie over onze producten en service vindt U op onze Duitse website. Hartelijk Welkom bij GUSSEK HAUS. GUSSEK HAUS is één van de eerste en meest succesvolle ondernemingen voor kant en klare woningen in Europa. Onze reputatie is gebouwd op degelijk Duits kwaliteitswerk en individuele architectenontwerpen. Sinds de oprichting in 1951 heeft GUSSEK HAUS meer dan 16.000 huizen gebouwd en behoort thans tot de meest gerenommeerde ondernemingen in de woningbouw. U vindt GUSSEK HAUS in Nordhorn, pal op de Nederlandse grens. Alles in eigen beheer. Prefab onder architectuur.
 Afgebouwde en casco woningen Freco Huis.
Ons familiebedrijf bouwt al ruim 30 jaar hoogwaardige woningen op maat. Geheel naar wens uitgevoerd, op basis van het houtskeletbouw systeem. Deze milieuvriendelijke bouwmethode zorgt voor een kostenbesparing door korte bouwtijd, perfecte isolatie en duurzaamheid. Zeker wanneer u kiest voor energieneutraal bouwen.
 ProHaus. Nichts leichter als das!
Als zusteronderneming van Gussek-Haus GmbH kan ProHaus terugkijken op de jarenlange ervaring van één van de meest vooraanstaande fabrikanten van prefabhuizen! ProFamily De klassiekers. De ProFamily-ontwerpen kunnen door de verschillende formaten, indelings en aanbouwopties op vrijwel iedere behoefte van een familie worden afgestemd.
 Home HUF HAUS.
Daarom ook hebben veel opdrachtgevers inmiddels meerdere malen voor een HUF huis gekozen. Wij nodigen u uit de fascinerende wereld van HUF HAUS nader te leren kennen. Met de innovatieve vakwerk-architectuur van HUF HAUS is het niet alleen mogelijk om representatieve woningen te bouwen, maar ook utilitaire objecten.